14 Ocak 2021 Perşembe

YıldıZ Saatleri Jüpiter

 Jüpiter Gezegeni hakim olacak. Bu saat son derece hayırlı ve pek çok konuda faydalı bir saattir. Bu saat insanlara sevinç, mutluluk ve huzur verici bir saattir. Çok sıkıntılı süreçlerde dahi insanı rahatlatıcı bir etkisi vardır. Eğer tasarladığınız işlerin işleyişi ile alakalı endişeleriniz varsa, o işe muhakkak bu saatte başlamanızı öneriyorum. Sanki gizli bir elin size yardım ettiğini hissedersiniz. Ters giden her şeyi düzene sokma girişimlerinizi de yine bu saate denk getirebilirsiniz. Bir toplantı yapacaksanız bu saate denk getirin. Ticari bir girişimde bulunacaksanız yine bu saate denk getirerek büyük faydasını görebilirsiniz. Zira bu saat ticari konularda en faydalı saattir.

1 yorum:

Ege_İnci_Sohbethanesi dedi ki...

İşlev: Açılıp Yayılma

Anahtar Kelimeler: bilgelik, tavsiye, danışmanlık, iyimserlik, mutluluk, yolculuklar, zenginlik, bereket, bolluk, genişlik, fedakarlık, etik, inançlar, adalet, talih, özgürlük, fırsat, hayırseverlik, felsefe, yeni başlangıçlar

Sayılanlar için uygun bir zamandır: Olumluluk katmak, genel ruhani çalışma, yardım arama/etme, fiziksel, zihinsel ve duygusal diyarların keşfi, insani muameleler, merak gidermek.

Sayılanlar için uygun olmayan bir vakittir: Kısıtlamalar, rutin işler, bütçe yapımı ve diğer sınırlandırmalar.