14 Ocak 2021 Perşembe

YıldıZ Saatleri Satürn


 Satürn Gezegeni hakim olacak. Bu saat ağır ve zor bir saattir. Önemli işlerinizi bu saate denk getirmemenizi öneriyorum. Bu saatin ağırlığını kolaylıkla hissedebilirsiniz. Bu saatte ortada hiç bir sebep yokken insanların içi sıkılır. Bir karamsarlık çöker. Bir işin başlangıcının bu saate denk gelmesi, o işin işleyişinde pek çok zorluk ve engelin gündeme gelmesine sebep olur. Aslında kolay olduğu halde, bir türlü bitirilemeyen işler, genellikle bu saatte başlanmış işlerdir. Bu saat yolculuğa çıkmak içinde son derece ters bir saattir. Bu saatte çıkılan yolculuklar çok sıkıntılı geçer ve bir türlü bitmek bilmez. Bu saat ticaret yapmak içinde son derece kötü bir saattir. Bu saatte yapılan alış verişlerden kar etmek imkansız gibidir. Satın alıp ta, sonradan keşke almasaydım denilen şeyler genellikle bu saatte alınmış şeylerdir.

1 yorum:

Ege_İnci_Sohbethanesi dedi ki...

İşlev: Hükmetme

Anahtar Kelimeler: disiplin, sabır, engeller, onarım, eğitim, sert ve uzun işler, sorumluluk, atalar, yaş, olgunluk, hiyerarşi, temel, yapı, yönetim, organizasyon, komuta, kararlılık, kölelik, dikkat, onur, görev, hukuk, kısıtlama, yoksunluk, gerçeklik, pragmatizm, ihtiyatlilik, dakiklik, yükümlülük, ilkeler

Sayılanlar için uygun bir vakittir: Odaklanma, eğitim, pratik yapma, disiplin etme/olma, yönetim, kontrol etme, fiziksel ve zihinsel zor işler, teknik problemlerin çözümü, nesnel olmak, benliksiz işler ve aktiviteler.

Sayılanlar için uygun olmayan bir vakittir: İletişim, sosyalleşme ve insan ilişkileri.