13 Ocak 2021 Çarşamba

YıldıZ Saatleri Venüs


 Venüs Gezegeni hakim olacak. Bu saat aşk, eğlence ve sanat saatidir. İnsanların kalplerini yumuşatan, rahatlık ve mutluluk veren bir özelliği vardır. Herkesin romantik yönünü açığa çıkarır. Bu saatte özellikle eşler arasında muhabbet artar. Ayrılık yaşayanların, tekrar birleşmek için bu saat sınırları içerisinde girişimde bulunmalarını öneriyorum. İlanı aşk için de mükemmel bir saattir. Her türlü sanatsal yönü olan işe bu saatte başlamak faydalıdır. Toplantıların, düğünlerin, eğlencelerin bu saate denk getirilmesi çok iyi olur. Herkesin bir birini daha iyi anladığı, her olayın güzel yönlerinin ortaya çıktığı mükemmel bir saattir. Önemli işlerinizi bu saate denk getirmekle büyük fayda görebilirsiniz.

1 yorum:

Ege_İnci_Sohbethanesi dedi ki...

İşlev: Uyumlulaştırma

Anahtar Kelimeler: sevgi, düşkünlük, hazlar, güzellikler, topluluklar, sosyal aktiviteler, ziyaretler, romantizm, flört, sanat, konfor, arkadaşlık, diplomasi, stiller, denge, arabuluculuk

Sayılanlar için uygun bir vakittir: Yeni bir şey deneyimlemek, önceki yargı ve metodları gözden geçirmek, çözülmemiş sorunlara yeniden bakmak, güzelliği takdir etmek ve seyretmek, sadeliği karmaşıklığa tercih etmek, sosyalleşmek ve gruplar oluşturmak, diplomasi, romantizm.

Sayılanlar için uygun olmayan bir vakittir: Kenara çekilmek, disiplin, eğitim, herhangi fiziksel/mental karmaşık aktivite.